Recrutari pentru companii private si pentru alte organizatii

Ord. dupa

Recrutトノ un Finance & Controlling Head pentru o companie multinaナ...

Recrutトノ un HR Director pentru una dintre cele mai cunoscute ナ殃 mai ...

Cautam un Chief Operation Oficer pentru un business de online gambling...

Recrutam un Legal Director pentru o cunoscuta companie multinationala,...

1 comentarii

Cautam un HR Admin Specialist pentru Retinaツ(www.retinacommunications...

Recrutam unツEuropean GBS Finance Accounting Delivery Lead Senior Mana...

6 comentarii

Cautam unツDocument & Cost Control /Contract Manager pentru un cun...

1 comentarii

We are recruiting an HR Business Partner in Croatia for an internation...

Retina (www.retinacommunications.com) e o companie americana de market...

Recrutam un Director for the Dutch entity pentru o companie din domeni...

13 comentarii

Recrutam un doctor dentist pentru postul deツDigital diagnostic coordi...

Recrutam un Digital medical case junior manager pentru o companie din ...

1 comentarii

Recrutam un HR Business Partner - Marketing & Trading pentru o com...

1 comentarii

Recrutam un Project Director pentru unul dintre liderii europeni in do...

7 comentarii
Afiseaza
comentarii

Recrutam un Director for the Dutch entity pentru o companie din domeniul Healthcare High-Tech la nivel european, lansata de curand printr-un proiect comun al unor investitori vizionari si fonduri de investitii, care vor contribui la definirea urmatoarelor standarde in domeniul serviciilor medicale.

Sediul central al companiei este in Olanda, insa nucleul tehnic si operational este in Romania. Director for the Dutch entity este un post part-time cu rol administrativ, acesta urmand sa asigure legaturile cu autoritatile olandeze, sa depuna documentele financiar-contabile executate si pregatite de catre KPMG si sa participe la intalnirile boardului de directori. Noul director trebuie sa aiba cetatenie olandeza.

Data actualizarii: 10/08/2020

 • Alina Stanciu :

  GB ai putea sa ne explici te rog relevanta „cetateniei olandeze”.

  Nu de alta, dar de ce trebuie sa fie roman posesor de cetatenie olandeza si nu olandez direct. In felul acesta, candidatul s ar putea recruta chiar din Olanda, interviul ar avea loc in Olanda, iar cu in pachet atractiv salariul ar putea veni in Romania in „nucleul tehnic si operational” sau…. Nu este costing efficient:) adevarul ca olandezul sigur s ar transbordat pe un pachet salariul net superior „negrului” de roman, iar in Olanda GB nu cred ca ar recruta!

  • Nu am inteles prea bine ce ai scris aici, si nici nu cred ca ai merita un raspuns, dar o fac mai degraba pentru altii: E o lege in Olanda care impune asta, altfel nu ar fi avut vreun sens aceasta cerinta intr-un anunt de recrutare, desigur! Eu le fac toate recrutarile, asa ca era normal sa o fac si pe aceea cu cetateanul olandez, mai ales ca e si cea mai simpla dintre toate. Nu am nevoie sa ma duc in Olanda sa caut, gasesc si in Romnia, si chiar in Olanda, prin cele cateva contacte pe care le am acolo. Si, bineinteles, asta ii costa si pe ei incomparabil mai putin. Si optiunea cu un roman cu cetatenie olandeza e pur personala, prefer ca banii (salariul) sa ajunga la un astfel de om. GB

   • Anonim :

    Multumesc pentru raspuns.

    Cetateanul roman cu cetatenie olandeza, s-ar putea sa fie deja in Olanda. Sper sa il gasiti si sa corespunda cerintelor Dvs. si optiunilor personale.
    Un proces de recrutare profesional face abstractie de optiunile personale ale recrutorului. Ele nu isi au locul, nici macar daca ati recruta pentru propria companie, cu atat mai mult daca recrutati pentru un client. Iar aceasta este o carte de vizita atat pentru Dvs.cat si pentru Client. Drept urmare este decizia candidatului daca sa va oferte credibilitate sau nu.

    Mult succes in recrutare!

 • Marcel :

  Anunt in limba romana pentru un post rezervat cetatenilor olandezi. Sau cum sa mai spamezi Linkedinul, George.

  • Cati cetateni olandezi care vorbesc romana (inclusiv romani cu dubla cetatenie) cunosti tu si cati cunosc eu? Si cati romani care sa transmita mesajul catre comunitatile de olandeji (sic!) cunosti tu, si cati cunosc eu? Ce crezi? GB

 • Cosmin N :

  Anunネ孛l asta este discriminatoriu. Atテ「t timp cテ「t persoana are drept de munca テョn Olanda, Romテ「nia sau UE テョn general, nu poネ嬖 pune conditii de cetトκ嫺nie, mai ales テョn scris. Ma mir ca publicaネ嬖 asa ceva.

  • Mai citeste niste legislatie olandeza, eroule! GB

   • SC :

    Aici este cazul aplicトビii legislaネ嬖ei de nivel superior (Un principiu de baza de drept). In acest caz este valabilト legislaネ嬖a ne nivel comunitar (superior). Nu legislaネ嬖e olandeza sau romテ「neascト, etc.

   • Cosmin N :

    Ai o referinネ崙 exacta? Nu asa, trimiteネ嬖 generale. Nici テョn administraネ嬖a publica sau armata, テョn Benelux, nu e condiネ嬖e de cetトκ嫺nie. Hai sa mai citim, ce zici?

 • Anonim :

  Pacat ca trebuie sa aibe cetatenie olandeza.