Recrutari pentru companii private si pentru alte organizatii

Ord. dupa

Recrutam un Programator PHP pe platforma Wordpress cu experienta pentr...

301 vizite

Recrutam un Group Logistics Director pentru o companie germana din dom...

784 vizite

Cautam un Director de Marketing pentru un producator important din FMC...

3121 vizite 5 comentarii

Recrutam un Senior Business Analyst, subordonat direct CEO, pentru un ...

552 vizite 10 comentarii

Anunt  de recrutare: Cautam un Director de Logistica pentru un retai...

982 vizite 7 comentarii

Anunt  de recrutare: Cautam un CFOO pentru un retailer de fashion cu...

1063 vizite 1 comentarii

Recrutam un Head of eCommerce (fashion retail), cu raportare catre Man...

2028 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Recrutam un Senior Business Analyst, subordonat direct CEO, pentru un business solid in domeniul comertului online. Jobul este in Bucuresti, salariul este de ~ 2,500€ net/ luna, la care se adauga bonusuri de performanta consistente.

Candidatii trebuie sa aiba experienta de analiza financiara si de business pentru a putea oferi top managementului suportul necesar luarii celor mai potrivite decizii. Noul angajat va coordona operatiunile curente ale companiei (bugetare si raportare, forecast, analiza vanzatilor, politici comerciale, intermedierea relatiilor cu banca si securizarea finantarilor, logistica, BI upgrades) avand raspundere pentru crearea si implementatea strategiilor de business. Limba engleza la nivel avansat este o cerinta obligatorie, raportarea facandu-se catre managementul companiei aflat in strainatate.

Data actualizarii: 31/08/2019

 • Un domn usor diletant :

  Nu fiti (atat de) ironic, faptul ca vizitatorul Constantin nu a avut curiozitatea sa navigheze site-ul si sa descopere rubrica “Trimiterea CV-ului” nu ar trebui sa il descalifice. Cel mai probabil ar fi un candidat nepotrivit dar va legati de un detaliu. Inteleg ca doriti candidati “curiosi” si cu minimum de literatie in navigarea unui site si intelegerea unor anunturi dar cred ca sunteti totusi prea “zelos” uneori si puteti rata niste posibili candidati foarte buni.

  N.B. Daca doriti sa tineti totusi nivelul de filtrare foarte ridicat, aplicati-l omogen si cand recrutati colaboratorii (de exemplu persoana care a tehnoredactat continutul site-ului, la rubrica mai sus amintita, “in linia Subject mentionati postul petru care aplicati” ). Pai scriem petru cu minuscula!? petru ce!? Poate omul se si grabea un pic si a ratat si analiza ulterioara in vederea corectarii. Sau poate e doar un test pentru a verifica atentia la detalii a cititorilor dumneavoastra.

  Toate cele bune si felicitari, va citesc constant si de aceea imi permit sa mai si comentez izolat.

  • Multumesc pentru atentionare! Am corectat. Totusi, cel care a scris textul si l-a pus pe site nu isi cauta job, si, deci, nu imi asum acelasi tip de risc cu el ca in cazul celui pe care l-as prezenta drept candidat cuiva care ma plateste pentru asta. Uita-te din nou la numele postului! Daca as fi recrutat un director de creatie pentru cineva, un instructor de fitness, un staret de manastire, ceva, as fi trecut peste asta, cu siguranta… GB

 • Anonim :

  Atunci nu inteleg sensul postarii, se cauta sau nu o persoana m?

 • Constantin :

  Evident ca in vederea unui interviu.

 • Constantin :

  Buna ziua,

  CV-ul la ce adresa trebuie transmis?
  Multumesc

 • un domn :

  2500…usd, sau ruble sau lire sterline ? Sau lei ?