Descrierea proiectului Politoscop

Ord. dupa

Politoscop este un sistem de analiza a profilurilor individuale ale po...

1 comentarii

Politoscop este un proiect al Asociatiei "Politica", ONG infiintat in ...

Evaluarile Politoscop sunt facute dupa metodologia si cu instrumentele...

Am lasat activata sectiunea de comentarii din partea cititorilor pe ma...

Informatiile de pe site-ul Politoscop sunt grupate in 4 zone principal...

Afiseaza
comentarii

Politoscop este un proiect al Asociatiei “Politica”, ONG infiintat in 2015 cu activitati de “public affairs”.

Administratorii proiectului Politoscop sunt:

George Butunoiu, project architect

George Butunoiu, fondator Politoscop

GB a fost printre primii români care au creat o afacere de recrutare, în 1990. El s-a alăturat Ward Howell Euroselect în 1996 ca  Managing Partner al biroului Ward Howell România, o afacere pe care a cumpărat-o în 2003. Apoi, a devenit Managing Partner al Alexander Hughes România. În 2006 a creat propria companie, George Butunoiu Executive Search, împreună cu alți parteneri de afaceri.

După studii, GB a petrecut o scurta perioada ca cercetător în fizica nucleară. In 1990, cariera sa de afaceri a început în foarte scurt timp după Revoluția Română. A înființat mai multe companii, dintre care una a devenit lider de piata in software pentru afaceri. Din 1992, GB  a lucrat exclusiv în recrutare poziții de top și consultanta în HR.

Ca autor de diverse articole, precum și în calitate de fondator și membru activ în numeroase organizații de afaceri, asociații, fundatii si proiecte, GB este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de recrutare si consultanta.

GB a facut studiile la Facultatea de Fizică a Universității din București si vorbeste engleza si franceza.

 

Dr. Daniel Cățoi, project manager

Dr. Daniel Catoi

Daniel s-a nascut in Buzau si a studiat la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, promotia 2009. Detine o dubla specializare in Teologie Ortodoxa: master in exegeza si ermineutica biblica (Universitatea din Bucuresti, 2011), dar si master in Teologie Dogmatica Ortodoxa (Universitatea Aristotel, Tesalonic, Grecia, 2013), sub coordonarea prof. Dimitrios Tseleggidis, cu o lucrare despre eshatologia pr. Dumitru Staniloae.

In 2020, Daniel a devenit doctor in Teologie Biblica in cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii din Bucuresti, sub indrumarea pr. prof. Constantin Coman, cu lucrarea „Κόσμος in Evanghelia dupa Ioan in erminia Parintilor Niptici”.

Daniel a fost redactor la Editurile Patriarhiei Romane si la periodicul Glasul Bisericii (revista oficiala a Mitropoliei Munteniei si Dobrogei), iar in prezent este redactor colaborator al Editurii Sf. Gheorghe Vechi. A publicat studii de specialitate in domeniul Teologiei Biblice, precum si traduceri din/ in limba greaca moderna.

S-a alaturat Societatii Muzicale in anul 2016 in calitate de redactor, ulterior devenind redactorul sef si managerul Societatii, pozitie din care a administrat majoritatea proiectelor: Societatea Teologica, Elitele Romaniei, Locurile Culturii, Concursul National Mihail Jora, Societatea Culturala, concertele de muzica clasica si alte activitati culturale etc.

In prezent, Daniel Cățoi colaboreaza cu George Butunoiu si in activitatile sale de recrutare pentru pozitii de management la marile companii romanesti si internationale din sectorul public sau privat. Este fluent in limba engleza si in limba greaca moderna, si are cunostinte medii de greaca veche.