Recrutari incheiate

Ord. dupa

Recrutare tânăr absolvent cu rezultate școlare foarte bune: O fi...

Recrutăm un Global Brand Manager pentru o companie cunoscută din dom...

Recrutam un Legal Director pentru o cunoscuta companie multinationala,...

1 comentarii

Recrutăm un HR Director pentru o companie europeană din domeniul ser...

Recrutăm un Finance & Controlling Head pentru o companie multina...

2 comentarii

Recrutăm un HR Director pentru una dintre cele mai cunoscute şi mai ...

Cautam un Chief Operation Oficer pentru un business de online gambling...

Anuntul privind selectia candidatilor pentru 9 pozitii de membri ai C...

Cautam un HR Admin Specialist pentru Retina (www.retinacommunications...

Recrutam un European GBS Finance Accounting Delivery Lead Senior Mana...

6 comentarii

Recrutam un Hire-to-Retire Delivery Lead pentru una dintre cele mai m...

2 comentarii

Cautam un Document & Cost Control /Contract Manager pentru un cun...

1 comentarii

Cautam un Coordonator Tehnic pentru un cunoscut grup cu investitii div...

16 comentarii

Recrutam un Supply and Bulk Logistic Coordinator pentru unul din jucat...

Retina (www.retinacommunications.com) e o companie americana de market...

We recruit an HR Operations Manager for a major European company in th...

We recruit an HR Business Partner for a major European company in the ...

Recrutam un B2B Representative pentru Transilvania pentru unul din juc...

1 comentarii

Recrutam un Director for the Dutch entity pentru o companie din domeni...

13 comentarii

Recrutam un doctor dentist pentru postul de Digital diagnostic coordi...

Recrutam un Digital medical case junior manager pentru o companie din ...

1 comentarii

Recrutam un HR Business Partner - Marketing & Trading pentru o com...

1 comentarii

Recrutam un Filling station manager pentru unul din jucatorii mari la ...

Recrutam un specialist pe comunicare interna pentru o organizatie inte...

Recrutam un Project Director pentru unul dintre liderii europeni in do...

7 comentarii
Afiseaza
comentarii

Recrutam un Director Economic pentru o mare companie romaneasca din domeniul industrial cu peste 2,000 de angajati si cu o cifra de afaceri de peste 100,000,000€. Acesta va fi subordonat CEO si VP Finance al Grupului si va conduce toate activitatile economico-financiare ale companiei:

 • supervizeaza activitatile de financiar, contabilitate
 • supervizeaza activitatile de rapoartare si controlling
 • supervizeaza activitatea de planificare/bugetare si contol bugetar (ex: rezultate, fluxuri de trezorerie)
 • supervizeaza activitatile de implementare si imbunatatire de solutii IT
 • asigura aplicarea corecta a legislatiei in domeniul economic (fiscal, contabilitate etc.)
 • asigura aplicarea corecta a procedurilor interne
 • asigura relatia cu autoritatile fiscale.

Jobul este in Bucuresti.

Cerinte: Cel putin 7 ani in coordonare activitati economice; Cunostinte solide de contabilitate, fiscalitate si financiar; Cunostinte solide de managementul riscului; Cunostinte solide de MS Office (Excel, Word) Cunostinte solide de limba Engleza; Abilitati de coordonare si gestionare resurse; Certificarile ACCA/CECCAR constituie un avantaj major, ca si o diploma MBA


 • Axelle :

  Cautati rubrica din stanga dvs si a ecranului :”Trimiterea Cv-ului”

  Va multumim ca vreti sa ne trimiteti CV-ul!

  Daca nu este mentionata o anumita adresa de e-mail in anunt, va rugam sa trimiteti CV-urile la cv@georgebutunoiu.com, precizand cu claritate, in linia „Subject”, postul pentru care candidati. CV-urile vor fi trimise doar in engleza, romana sau franceza. CV-urile scrise in alte limbi nu vor fi luate in considerare.

  Recomandari:

  Va rugam sa tineti seama, pe cat posibil, de recomandarile de mai jos, pentru a ne fi mai usor sa procesam documentele trimise. Va asiguram ca tinem minte.

  Va rugam, deci, sa…

  ne trimiteti CV-ul intr-un format editabil (preferabil .DOC sau .DOCX (Word)) – avem un software care extrage automat informatia si o pune in banca de date. Pentru PDF sau alte formate va trebui sa facem aceste operatii manual.
  nu trimiteti scrisori de referinta, articole de presa sau orice altceva de acest gen, nici in corpul CV-ului si nici in fisiere separate! Nu avem ce face cu ele in aceasta faza a recrutarii.
  nu trimiteti copii dupa diplome, nici in corpul CV-ului si nici in fisiere separate! Nu avem ce face cu ele in aceasta faza a recrutarii, si, oricum, ab initio va credem pe cuvant daca scrieti in CV ca le aveti.
  nu ne trimiteti fisiere mai mari de 200Kb! Din informatiile noastre, nu exista in lume vreo poza care sa nu poata sa fie micsorata la dimensiunile acestea, continuand sa arate despre dumneavoastra cu claritate, totusi, tot ce vreti sa ne transmiteti. Daca ne spuneti ca nu stiti cum se micsoreaza o poza, va fi o informatie relevanta pe care o vom pastra in banca noastra de date.
  nu insistati sa va trimitem informatii suplimentare despre anumite recrutari! Dupa cum se poate vedea cu usurinta, unele anunturi au foarte multe detalii, de la numele angajatorului pana la descrieri inutil de detaliate ale joburilor, alte ori sunt foarte succinte. Cu siguranta, exista niste explicatii pentru aceste diferente, chiar daca nu le precizam explicit in text. Sa fiti convinsi ca informatiile putine nu sunt asa fiindca am uitat noi sa le punem, si ca vi le vom trimite daca ni le cereti. Cand puneti conditia: „Nu trimit CV-ul daca nu primesc mai multe detalii!”, inseamna clar ca sunteti supracalificat pentru jobul respectiv, si e mai bine pentru toata lumea sa nu-l trimiteti, intr-adevar…
  Confirmari

  In momentul trimiterii CV-ului pe adresa de mai sus, veti primi o confirmare de primire automata, iar in decurs de cateva zile o confirmare din partea unui consultant care a preulat CV-ul. Daca nu primiti aceasta confirmare „umana” in cel mult o saptamana, ar fi bine sa retrimiteti CV-ul. Cu oricat de multa atentie si grija am lucra, e posibil sa ne scape anumite mesaje, de exemplu printre mesajele de spam, dintre care primim aprox. 4,000 (patru mii) pe zi.

  Respingerea candidaturilor

  Uneori, in raspunsul de confirmare a primirii CV-ului scriem direct ca nu luam in calcul candidatura, daca nepotrivirea e evidenta. Totusi, nu inseamna ca toti cei care nu primesc de la inceput o astfel de confirmare de respingere vor fi invitati la un interviu. Cei care nu primesc aceasta invitatie in urmatoarele doua saptamani vor fi considerati respinsi, fara a fi nevoie de o confirmare explicita din partea noastra. Oricat de mult am vrea sa fie altfel, nu avem resursele, nu ne putem permite sa raspundem individual in fiecare faza a procesului de recrutare.

  Alte comunicari

  Adresa cv@georgebutunoiu.com este folosita exclusiv pentru primirea CV-urilor. Pentru orice altceva, va rugam sa folositi adresa consulting@georgebutunoiu.com si, in general, instrumentele de comunicare indicate pe site: http://www.georgebutunoiu.com/executive_search_contact.aspx.

  • PA :

   Adevarul ca nici nu ne-am dat seama si trebuia sa ne spui tu si sa pui si toata polologhia scrisa acolo.
   Ia incearca sa intri pe acel job de pe telefon si sa faci asta. Si apoi daca este un job cu o descriere mai mare si derulezi in josul paginii sa citesti tot, ce sa vezi, nu mai ai in partea stanga niciun fel de meniu ca asa e site-ul asta, mai de pre vremea lui tataie.
   Unii probabil ca nu stau sa caute niciun meniu si link, se asteapta asa cum e in majoritatea joburilor postate pe mai toate site-urile mari de joburi ca la sfarsitul anuntului sa scrie unde sa trimita CV-ul. E o chestiune de copy/paste si care elimina orice dubiu si tevatura pe tema asta.
   Multumim ca ne-ai deschis ochii.

   • VL :

    Stimate PA, de ce crezi ca sablonul propus de tine e mai bun decat cel propus de GB? In mod cert este un filtru de superficialitate si de verificare a dorintei de a aplica la jobul respectiv. Daca jobul pare interesant pe telefon, dar nu se poate aplica, e foarte simplu sa revi cu cautarea pe un calculator si acolo sunt toate datele necesare pentru a aplica. Nu vad motivul pentru care il certi pe Axelle. Pur si simplu incerca sa-i ajute pe cei care vor sa aplice.
    Parerea ta este la fel de importanta ca si a lui GB si nu trebuie sa consideram ca doar parerea unui om este buna, ca in Coreea nordica.

    • PA :

     Stimate VL, nu certam pe nimeni. Doar incercam sa explic de ce e greu sa aplici la un job postat aici atat de pe telefon cat si de pe calculator. Nici de pe calculator nu este asa simplu daca derulezi in jos pagina si meniul din stanga dispare.
     Eu consider ca daca tot pui niste joburi si ai pretentia ca oamenii sa aplice la ele, in loc sa le dai un test de perspicacitate legat de modul cum se aplica la job, e mai simplu sa le pui o adresa de email la final cu texul CV-ul il puteti trimite aici.
     Dar pana la urma nici nu mai conteaza, fiecare face ce vrea pe site-ul lui. Cine suntem noi sa ii cerem sa faca altfel?
     Va doresc o zi si o saptamana cat mai placute.

     • Andrei :

      De jumatate de ora citesc comentarii atasate la posturi disponibile – ma amuz mai tare ca la un spectacol de tip stand up comedy. Mi se pare inadmisibil ca o persoana ce cauta un post de CEO ( sau similar ) sa nu aiba timp/chef/rabdare sa parcurca acest site.
      Postarile de genul „test de atentie” sunt cel putin copilaresti sau „postul nu este disponibil” de asemenea.
      Tot procesul de recrutare este un test. Cu cat functia este mai importanta cu atat testul este mai dificil. Dl. Butunoiu face acest test in functie de exigentele sale sau ale angajatorului si va raspunde pentru alegerea candidatilor in fata angajatorului.
      Ca exemplu pot sa va spun ca am participat la un examen de 5 minute intr-o sala de 300 oameni. Dupa 5 minute au ramas 8 candidati printre care si eu, insa dupa a 2 a proba nu a mai ramas nici un candidat. Angajatorul a spus ca o sa revina cu o noua varianta de testare pentru angajatii romani.
      In final va spun ca nu am functie de conducere si nici nu cred ca o sa am prea curand.

      • PA :

       Stimabile Andrei daca tu crezi ca asa trebuie sa fie un proces de recrutare e problema ta. La cat mai multe aplicari de joburi de genul asta. O sa ajungi departe iti spun eu. A aplica la un job nu trebuie sa fie un test.
       Procesul de recrutare inclusiv aplicarea la un job e mult mai mult decat un test stimabile. Poate reusesti si tu si stimabilul Butunoiu sa pricepeti acest lucru.

 • PA :

  Stimabile Butunoiu, nu a inceput sa devina clar ca oamenii nu prea isi dau seama cum sa aplice la joburile postate de dumneata?
  Sau a inceput sa iti placa si deja asta e un test, cine il trece are sansa sa il chemi la interviu si cine nu asta e.
  Ce iti mai place sa ii vezi cum se intreaba unde sa trimita CV-ul si sa ii le raspunzi superior ca nu mai e cazul. Un fel de sadism asa 🙂

 • Eliza :

  Buna ziua! Unde pot trimite un CV?
  Multumesc anticipat pentru raspuns!
  Ec.Eliza Vieru