Anunt de recrutare: Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului S.A. - Administratori (executivi si neexecutivi, inclusiv unul cu profil economic)

Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului S.A. a fost infiintata in conformitate cu Decizia Consiliului Uniunii Europene nr. 787 din 10 decembrie 2010 privind ajutorul de stat pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive. Compania are un capital social subscris de 228,495,330 RON si un numar de 2,455 angajati. Valoarea bugetata a ajutorului de stat pentru 2013 este de 175,432,000 lei.

Misiunea postului

Noii administratori vor fi mandatati cu putere si autoritate largi si vor avea ca principala misiune sa eficientizeze functionarea acestei companii si sa o aduca la standarde europene intr-un timp rezonabil de scurt. Directiile si actiunile strategice vor fi discutate cu candidatii in fazele avansate ale procesului de recrutare in asa fel incat cel putin o parte dintre acestea si cateva obiective cuantificabile generice sa poata fi incluse in contractele de mandat ale noilor administratori, restul criteriilor de performanta urmand sa fie identificate si detaliate dupa preluarea postului.

Rolurile si responsabilitatile generale sunt cele obisnuite pentru orice post similar din mediul privat sau in companii publice de dimensiuni comparabile.

Profilul candidatului ideal este profilul uzual corespunzator nivelului de senioritate necesar ocuparii unui asemenea post intr-o companie privata sau publica de mari dimensiuni si cu o mare complexitate a activitatii;

Pachetul salarial si de beneficii va fi motivant si va lua in considerare nivelul pietei pentru companiile cu profil similar.

Va rugam sa trimiteti dosarul de candidatura, respectand indicatiile si cerintele detaliate in sectiunea Modul de lucru, la sediul consultantului (George Butunoiu Group, Strada Andrei Muresanu nr. 17, Sector 1, Bucuresti), in format hartie. De asemenea, documentele pot fi trimise la adresa de mail snimvj@georgebutunoiu.com, dar depunerea acestora in format hartie ramane obligatorie.

Termenul de depunere este de 45 de zile de la data primei aparitii a anuntului.

Data primei aparitii a anuntului (pe acest site): 31 iulie 2013.

Nota: acest anunt a fost publicat si in presa

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.